Datum: 07-07-2020 - 14:53
07
mrt
'16

Bart de Haas winnaar 'Raad de uitslag FC Utrecht-VVSB' € 449,- aan cadeaubonnen.

Afgelopen woensdag speelde onze plaatselijke trots VVSB een geweldige KNVB-bekerwedstrijd tegen FC Utrecht, tot de 70ste minuut hielden de paars-gele het doel schoon. In een uitverkocht Galgenwaard werd VVSB fantastisch gesteund door 'minimaal' 2050 uitzinnige fans, de wedstrijd...

werd dan wel verloren met 3-0 verloren, maar het hele gebeuren liet een onvergetelijke indruk achter bij de spelers, staf, vrijwilligers en fans van VVSB.

De redactie van Blik Op Noordwijkerhout had in die week daarvoor een leuke actie bedacht, waarmee de bezoekers van BON met het beantwoorden van drie 'eenvoudige' vragen drie hele mooie prijzen konden winnen. De deelnemers moesten de ruststand en de eindstand aangeven (daarmee ook de winnaar) en de eventuele doelpuntenmaker van VVSB.

Heel veel Noordwijkerhouters en Zilkers hebben er meegedaan aan de 'Raad de uitslag FC Utrecht-VVSB', alleen heeft helaas niemand alle vragen goed kunnen beantwoorden.....en wat nu?

Er waren acht deelnemers die of de ruststand goed hebben of de eindstand goed hebben en via de eindstand aangegeven hebben dat FC Utrecht de winnaar werd. Drie van de vier belangrijke criteria (VVSB heeft helaas geen doelpunt gemaakt) waardoor acht deelnemers de meeste punten verzamelden en daardoor werden deze acht geselecteerd om via een loting wellicht de prijzen 1, 2 of 3 in de wacht te mogen slepen.

Na de thuiswedstrijd van VVSB tegen UNA werd in de overvolle kantine van VVSB de loterij door VVSB-speler Bas Ruigrok verricht, hij mocht de prijswinners van één tot en met drie bekendmaken. De derde prijs een canvasfoto van de Witte Kerk, geschonken door Blik Op Noordwijkerhout, werd gewonnen door Patricia Wolswijk.

De tweede prijs die bestond uit een complete metamorfose verzorgd door Kapsalon Style bij Wendy's en een taart met een foto van de VVSB-selectie geschonken door Bakkerij Jongeneel uit de Nieuwe Duinstraat ging naar Martijn Rodenburg. Uiteindelijk werd de eerste prijs, met een waarde van maar liefst € 449,-, door Bas Ruigrok bekend gemaakt en deze prijs ging naar Bart de Haas.

De overige 5 deelnemers: Rolf Troost, Dennis Beij, Corry van Haaster, Jan van der Lans, Monique Zuiderduin gingen toch nog naar huis met een leuke bloeiende troostprijs geschonken door Blik Op Noordwijkerhout.

De hoofdprijs werd geschonken door diverse adverteerders van Blik Op Noordwijkerhout en bestaat uit cadeau-/waardebonnen of artikelen met een totale waarde van maar liefst €449,-. (belastinggrens) De 2e prijs bestond uit twee cadeaubonnen met een waarde van €100,- en de 3e prijs was een BON-canvasfoto van de Witte Kerk t.w.v. €40,-.

Hieronder kunt u alle prijzen en een foto van de 3 prijswinnaars bekijken bekijken.

prijs adverteerder prijs t.w.v.
1e Diverse adverteerders diverse cadeaubonnen t.w.v.: 449
2e Kapsalon Style by Wendy's complete metamorfose 60

Bakkerij Jongeneel taart met VVSB-foto 40
3e Blik Op Noordwijkerhout canvasfoto Witte Kerk 60x80 40

cadeaubonnen eerste prijs

1e Alexander Suits cadeaubon 20
1e All American Bowling bon voor een uur bowlen 34
1e André Schilder Juwelier cadeaubon 20
1e Café De Ruigenhoek dinerbon 20
1e CJ Duivenvoorde Opslag bv cadeaubon 20
1e Flexible Human Services bv Een Senz stormparaplu
20
1e Golfbaan & Landgoed Tespelduyn cadeaubon 25
1e Kapper Jos Willemse tube Sculpt Force gel 20
1e Kapsalon Voluum kappersbon 20
1e Keurslagerij Koot vleesbon 20
1e Kringloopwinkel Noordwijkerhout cadeaubon 40
1e Nico Meeuwenoord Steengoed cadeaubon 20
1e Pedicure & Nagelstudio Elegance cadeaubon 20
1e P. Pennings Bloembollenbedrijf paars-gele bloembollenpakket 25
1e Reisbureau Maroc Travel cadeaubon kookworkshop 20
1e Restaurant Hudson dinerbon 25
1e Smallsteps Kinderdagverblijf cadeaubon 20
1e Stoffigstel Stoffen & Fornituren cadeaubon 20
1e Th.M. Bader verf, glas, behang, schilderwerk cadeaubon 20
1e Van Delft groenten en fruit
een lekkere gezonde fruitmand 20
1e
Wendy4kids 24-uurs kinderopvang knutselkinderpakket 20
Totale waarde eerste prijs 449

Foto BON.