Datum: 03-06-2020 - 21:54
05
mrt
'16

Kom (opnieuw) in beweging voor Oyugis.

Op 12 maart zal Diaken Bertijn Prins ons opnieuw 'voorgaan' met een wandeling door de duinen. Vorig jaar wandelden we heerlijk in de Waterleidingduinen, ditmaal gaan we naar de Duindamseslag. Dit in het kader van de Vastenactie van Sint Maarten waarbij de opbrengst...

zoals bekend bestemd is voor het Project in Oyugis, Kenia. De parochianen van Sint Maarten proberen een nieuwe waterput te laten slaan en een slaapzaal te laten bouwen bij een school. Daarvoor wordt de gehele 40-dagen tijd in alle kerken van de parochie actie gevoerd. Dit is een gezamenlijke actie.

Uit Sassenheim, Warmond, Voorhout, Noordwijk en Noordwijkerhout zullen de wandelaars zich melden. Het belooft een gezellige tocht te worden. De start is om 14.00 uur. Verzamelen bij het ontmoetingspunt bovenaan de parkeerplaats.

Deelname is € 7,50 inclusief koffie of thee na afloop bij café/restaurant De Duinrand. Opgave vooraf bij Frans v.d. Meij, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via het secretariaat van de Sint Jeroenskerk: tel. 071-3612590 (tussen 9.99 en 12.00 uur).