Datum: 05-07-2020 - 18:40
04
mrt
'16

Restaurant Hudson 1 vd 4 Noordwijkerhoutse nominaties voor De Sterkste Schakel.

Vier Noordwijkerhoutse ondernemingen hebben een nominatie ontvangen voor De Sterkte Schakel. De Sterkste Schakel is de Rijnlandse ondernemingsprijs. Eenmaal per jaar wordt deze prestigieuze prijs uitgereikt aan de meest klantgerichte onderneming van de regio Rijnland....

De verkiezing geeft de ondernemingen die service en klantgerichtheid haast tot kunst verheven hebben de aandacht die zij verdienen. En dat is niet meer dan terecht.

De sectoren waarin gestreden zal worden zijn Detailhandel met meer en minder dan 10 medewerkers, Groothandel, Automotive, IT & Communicatie, Bouw, Installatie & Techniek, Dienstverlening, Horeca, Toerisme & Recreatie en ten slotte Internationaal Zakendoen.

Uit alle voordrachten worden negen sectorwinnaars (finalisten) geselecteerd. De sectorwinnaars en de uiteindelijke overall-winnaar worden gekozen door een deskundige jury, bestaande uit vertegenwoordigers van brancheorganisaties en winnaars van voorgaande edities.

De finale is op vrijdag 11 maart 2016 en wordt gehouden in Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk. Dan wordt bekendgemaakt wie zich de Sterkste Schakel 2016 mag noemen.

Voor Noordwijkerhout zijn voor 'de publieksprijs' de volgende vier bedrijven genomineerd: Restaurant Hudson Bar & Kitchen, Warmerdam Spoelbedrijf, Jac. Uittenbogaard & Zonen BV, Atlas Acomfa.

U kunt éénmalig uw stem uitbrengen op de eigen favoriet. De stembus sluit op donderdag 10 maart 23:59 uur. Klik hier om te gaan stemmen.

Foto PR met alle genomineerden.