Datum: 25-06-2022 - 15:10
04
mrt
'16

Steeds meer inspiratie in Schrijfcafé Noordwijkerhout.

Overal in het land zijn ze of verschijnen ze: schrijfcafés. Een schrijfcafé is een plek waar je schrijft vanuit je hart. Je hoeft niet goed in taal te zijn, het gaat er niet om dat je een boek gaat schrijven of een gedichtenbundel. Het gaat erom je hart te laten spreken. Er is zoveel...

in ons aan gedachten, aan wijsheid, maar als dat er niet uit komt lijkt het wel of het niet bestaat. Door middel van allerlei korte opdrachten en werkwijzen komen er de prachtigste verhalen en gedachten op papier.

Ze zijn alleen voor jezelf, maar als je wilt mag je er ook van delen. Zelf vond ik het een ervaring hoe het ging stromen en werd ik verrast wat er zomaar op het papier kwam, woorden en gedachten die er niet stonden als ik ze niet had geschreven.

Iedereen is welkom. Van tevoren opgeven is wel gewenst. Je kunt één keer komen, altijd of af en toe: het is een open café, op een speciale plek in het hart van ons dorp de Witte Kerk.

*wanneer: elke tweede maandag van de maand van 9.30u tot 11.30u. 
*14 maart, in april niet, 9 mei en 13 juni 2016
*prijs: € 10,- per keer, dat is inclusief koffie of thee.

 

De opbrengst  komt geheel ten goede aan ‘de Stichting Vrienden van de Witte Kerk’. Het schrijfcafé is onder leiding van Nel Hogervorst-van Kampen:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefoon 0252-373719