Datum: 17-05-2022 - 19:19
01
mrt
'16

Niet in het stadion? Bekijk FC Utrecht-VVSB in de kantine van VVSB of bij de horeca van Noordwijkerhout.

Woensdagavond 2 maart speelt het eerste van VVSB de voetbalkraker in de halve finale van de KNVB-beker tegen FC Utrecht. Iedereen die 'de paars-gele' live op een groot scherm willen zien vlammen en aanmoedigen, kunnen daarvoor terecht in de kantine van VVSB of in Café van der Geest....

Het zal op beide locaties op z’n minst net zo’n groot feest worden als in het stadion met minimaal 2050 VVSB-fans op de tribune. Maar u kunt de wedstrijd ook bekijken op de televisieschermen van het altijd gezellige Café De Ruigenhoek.

Wilt u daarvoor nog een lekker hapje eten dan kan dat bij Como & Co aan het Oosterduinse meer op de 'woensdag biefstukavond', daarna is het natuurlijk gezamenlijk de wedstrijd bekijken op een groot televisiescherm! Reserveren kan via 06-53151928.

De wedstrijd begint om 20.45 uur en hieronder kunt u lezen dat u kaarten kunt kopen voor in de kantine van VVSB, voor Café van der Geest en Café De Ruigenhoek zijn geen toegangskaarten nodig maar voor alle locaties geldt vol=vol. U bent van harte welkom.

FC Utrecht - VVSB live in de kantine van VVSB.
Voor degene die geen kaart hebben kunnen scoren, is er de mogelijkheid om gezellig in de kantine van de club de wedstrijd te bekijken op groot scherm. Kaarten hiervoor zijn te koop voor € 5,- incl consumpties tot de rust aan de deur van de kantine. Hierna geldt de regel dat je enkel met een stadionkaart van de wedstrijd FC Utrecht - VVSB naar binnen kan.