01
mrt
'16

Bloembollen te koop voor Scouting St. Jozef/ Emerentiana.

Scouting St. Jozef/Emerentiana gaat dit weekend langs de deuren voor het aanstaande zomerkamp. De jeugdleden doen dat met een spiksplinternieuwe actie: met de verkoop van kleine narcissen, oftewel Tête-à-tête. Jarenlang verkocht Scouting St.Jozef/Emerentiana paaseieren....

Maar dit voorjaar is het tijd voor iets nieuws. Daarom verkoopt de leukste scoutinggroep van Noordwijkerhout dit jaar bloembollen. Op vrijdag 4 maart gaan de jeugdleden langs de deuren met kleine narcissen voor de prijs van €1,50. Op zaterdagochtend 5 maart gaat de verkoop verder, dan zijn een aantal bakfietsen in het centrum te vinden.

Verzamel ze allemaal:
Er is nog iets bijzonders aan deze actie verbonden. Iedere tête-à-tête is namelijk uniek. In de potjes zijn kaartjes te vinden: met aan de ene kant het groepslogo en aan de andere kant een foto van een van de jeugdleden.

En dat is het leuke: je kunt zo alle speltakken (= leeftijdsgroepen) verzamelen. De Bevers, de Welpen, de Scouts en tenslotte ook de Explorers. Verzamel ze allemaal en wordt ook een echte scout.

Na aanschaf van een bloemetje enthousiast geworden? Kijk gerust eens op de website www.hescohonk.nl, of bezoek de Facebook-pagina.

Foto PR