Datum: 07-08-2020 - 20:47
29
feb
'16

Jumble Sale wordt Koningsmarkt.

Na 55 jaar de naam Jumble Sale gebruikt te hebben veranderen de scouts van Scouting Bosgeest de naam in Koningsdag! Verder blijft de uitgebreide markt met meer dan 50 kramen, attracties, stroopwafels en het kinderparadijs hetzelfde. Meer dan 50 jaar geleden begonnen de...

toenmalige scouting groepen Bostreno en Bronsgeest met de markt, het idee kwam uit Engeland. Daar is een Jumble Sale een algemeen bekende naam. Het betekent vrijmarkt met attracties.

In de loop der jaren zijn er ook de loterij, verkoop van stroopwafels, de bloemenstand en het kinderparadijs bijgekomen. Het dekte de lading dus niet meer helemaal. Vandaar de nieuwe naam Koningsmarkt. We staan wederom vertrouwt naast de Witte Kerk.

We hopen dat de Noordwijkerhouters eerdaags weer beginnen aan hun voorjaarsschoonmaak en daarbij aan de scouting denken! We komen de spullen graag ophalen maar door ruimte gebrek kunnen we helaas geen grote meubels en spullen als kasten, banken en surfplanken opslaan. En uiteraard moeten de spullen wel heel zijn. Verder is alles welkom.

Elke zaterdag rijden er vrijwilligers rond om spullen thuis op te halen. Neem even contact op met de familie Snel: Tel 37 36 25 of mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. dan maken we een afspraak om langs te komen. Brengen kan ook naar ons clubgebouw, elke zaterdag van 11:00 tot 15:00 uur aan de van der Weijdelaan 2B achter “Noppe” en “De Parade”.

De 56e markt maar de 1e Koningsmarkt vind zoals elk jaar plaats op Koningsdag, dit jaar 27 april van 09:00 uur tot 16:00 uur rond de Witte Kerk.

Foto's PR