Datum: 05-07-2022 - 01:46
28
feb
'16

ANLV Geestgrond 'Werken aan het landschap van de Duin- en Bollenstreek'.

De Agrarische Natuur- en Landschapsvereniging (ANLV) Geestgrond houdt op dinsdag 8 maart a.s. in Voorhout haar jaarvergadering. Deze avond staat in het teken van behoud van de karakteristieke waarden van het landschap van de Duin- en Bollenstreek. ANLV Geestgrond is...

opgericht in 1999 en heeft als doel agrariërs en streekbewoners te betrekken bij het behoud en de versterking van natuur en landschap in de Bollen-streek. Activiteiten van Geestgrond zijn het tellen en inventariseren van bollenvogels, de aanleg van hagen en erfbeplanting, advisering over bedrijfsnatuurplannen en het Wandelnetwerk in de Bollenstreek.

Om 20.00 uur vindt de jaarvergadering plaats, waarvoor de leden van ANLV Geest-grond zijn uitgenodigd. Hierbij zullen de voortgang van de werkzaamheden en het financiële jaarverslag ter sprake komen. Bovendien wordt een overzicht gegeven van de plannen van Geestgrond in 2016. Meer informatie is te vonden op de website van ANLV Geestgrond: www.anlvgeestgrond.nl

Na de pauze zal Marga Bultink aan de hand van foto’s van de Bollenstreek vertellen over de karakteristieke waarden van het landschap van de Duin- en Bollenstreek. Zij is auteur van diverse boeken en betrokken bij vele projecten over landschap en erfgoed van de Bollenstreek.

De jaarvergadering van ANLV Geestgrond vindt plaats op dinsdag 8 maart 2016 in de Willemshoeve, Jacoba van Beierenweeg 132b, 2215 KC Voorhout. Het gedeelte na de pauze begint omstreeks 21.00 uur. Ook belangstellenden die (nog) geen lid zijn van de ANLV Geestgrond, zijn daarbij van harte welkom.