Datum: 23-05-2022 - 00:17
28
feb
'16

10.000 stappenwandeling luidt de lente in.

Zaterdag 5 maart is er weer de maandelijkse 10.000 stappenwandeling. Samen met Leefstijlcoach Marjoleine Klapwijk heeft VVV Noordwijkerhout weer een prachtige wandeling uitgezet. De wandeling start om 9.00 uur bij de VVV met het traditiegetrouwe rondje om de Witte Kerk...

Heel voorzichtig beginnen de eerste bloemenvelden met krokussen en narcissen te bloeien. De mooiste tijd van het jaar breekt weer aan. Beleef de eerste tekenen van de lente optimaal te voet. Loop dus zaterdag zeker mee met de 10.000 stappenwandeling.

De route van vijf maart voert door de mooie omgeving rondom Noordwijkerhout. Tussenstop met kopje koffie of thee is in pannenkoekenboerderij Langs Berg en Dal.

Elke eerste zaterdag van de maand wordt, in het kader van het programma `Beweeg je leven’, de 10.000 stappenwandeling georganiseerd in de omgeving van Noordwijkerhout. De basis van dit programma is dagelijks 10.000 stappen lopen en 3 keer in de week een half uur matig intensief bewegen (fietsen, tuinieren etc.).

Natuurlijk is het belangrijk om daarnaast ook op je voeding te letten, maar dit kan allemaal zonder een speciaal dieet te volgen. Een aanrader voor iedereen die zich wat fitter wil voelen of een aantal kilo’s kwijt wil. Ook voor mannen is dit een goede manier om aan de conditie te werken zonder naar de sportschool te hoeven.

Start van de wandeling op zaterdag 5 maart is om 9.00 uur bij VVV Noordwijkerhout, inschrijfkosten € 2,50. Iedereen die mee wil lopen, met of zonder stappenteller, is van harte uitgenodigd. Het belooft een informatieve en enerverende wandeling te worden.

Voor aanmelding of meer informatie kunt u terecht bij VVV Noordwijkerhout, Dorpsstraat 8. Geopend van maandag tot en met zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Telefoon: 0252 372 096. Voor meer informatie zie www.gewichtsconsulentleiden.nl en www.vvvnoordwijkerhout.nl.

Foto's PR