27
feb
'16

De Harpe Davids en Streetdancegroep Van Nispen op hun Paasbest.

Maandag 28 maart, 2e paasdag, geeft muziekvereniging de Harpe Davids een paasconcert. Aan dit Paasconcert verleent de streetdancegroep van Gymnastiekvereniging Van Nispen haar medewerking. Een nieuwe en bijzondere samenwerking tussen deze twee verenigingen...

Het programma voor dit concert bestaat uit mooie, herkenbare muziek rondom Pasen. Maar ook andere muziekstijlen komen aan bod. Zo staat er een mooi concertwerk op het programma gebaseerd op de Ark van Noach. Maar ook lichte muziek, van musical tot pop.

Het leerlingenorkest draagt ook zijn steentje bij aan dit concert. De Streetdancegroep Van Nispen, met jongeren uit Noordwijkerhout en De Zilk, gaat op muziek van de Harpe Davids en op eigen muziek leuke, swingende dansen opvoeren.  

Het orkest van de Harpe Davids en het leerlingenorkest staan beide onder leiding van dirigent Hendrik Jan Lindhout. De streetdancegroep Van Nispen wordt getraind door Ilse Vissers. Het concert vindt plaats in het Forum van het Teylingen College, Langelaan 1, en begint om 14:00 uur. De toegang is gratis.

Meer weten over de Harp? Kijk voor meer informatie op de facebookpagina, klik hier.