Datum: 05-07-2020 - 19:24
25
feb
'16

Groenlinks en NZLokaal in actie voor het behoud van De Schelft en zwembad.

De plaatselijke politieke partijen van Groenlinks en NZLokaal zijn een protestactie gestart voor het behoud van De Schelft en zijn zwembad. In de laatste commissievergadering werd al duidelijk dat er grote verdeeldheid is bij de plannen voor een nieuw sportpark de Boekhorst en voor de Schelft...

Het college van B & W, CDA en D66 willen graag een nieuw sportpark met daarop een kleinere vervanger voor De Schelft en daarnaast wil men de huidige Schelft en het zwembad afbreken en deze laatste komt dan niet meer terug. De andere partijen willen het uitstellen (VVD) of gewoon behouden en renoveren (Groenlinks, NZLokaal en de PvdA). (klik hier voor een verslag met meningen van de vergadering)

Groenlinks en NZLokaal hebben gezamenlijk een protestactie op touw gezet om de Noordwijkerhouters te mobiliseren om zo De Schelft en het zwembad te redden. Ze roepen iedereen op om op woensdag 9 maart naar de commissievergadering Ruimte en Wonen in het gemeentehuis te komen en daar hun stem te laten horen voor het behoud van De Schelft en het zwembad.