Datum: 16-08-2022 - 06:09
24
feb
'16

Boek 100 jaar Sint Bavo in Noordwijkerhout.

In 2014 bestond de Bavo 100 jaar. De Bavo en de inwoners van Noordwijkerhout hebben tijdens deze 100 jaar veel voor elkaar betekend, zowel in de samenleving als op het gebied van werkgelegenheid. GGZ Rivierduinen en de gemeente Noordwijkerhout willen dit stukje geschiedenis...

niet onopgemerkt laten en hebben gezocht naar mogelijkheden om recht te doen aan deze periode. Een blijvende herinnering als blijk van waardering voor de plaats die GGZ Rivierduinen heeft ingenomen in de gemeenschap van Noordwijkerhout.

Schrijfster Miek Smilde gaat de historie van de Bavo vastleggen in tekst en beeld, belicht vanuit zowel (ex)cliënten, (oud)medewerkers, inwoners van Noordwijkerhout en andere betrokkenen. Zij kan natuurlijk alle mogelijke informatie gebruiken!

Haar eerste (werk)dag om kennis te maken met Noordwijkerhout was op maandag 8 februari tijdens het carnaval bij de Keiebijters. Ze heeft de middag doorgebracht op de Boerenbruiloft in de Feesthal en met diverse leden gesproken!

Help mee!
Bent u iemand of kent u iemand die hieraan een bijdrage kan leveren, neem dan contact op met Miek Smilde, tel. 06 151 936 47 of e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., www.polemiek.com.

Foto BON, boeken 50 en 65 jaar Sint Bavo.