Datum: 25-09-2020 - 18:22
19
feb
'16

Toneelvereniging ODI speelt het blijspel ‘Daan & Doris en Dik & Debbie' van Haye vd Heyden.

Kent u Daan & Doris, Dick & Debbie al? Nee, dan moet u beslist kennis met hen komen maken in diverse sketches. Sketches die voor velen herkenbaar zullen zijn. De ene scène tovert een glimlach op uw gezicht, waar de andere u tranen bezorgt van het lachen. Herkenbare...

situaties uit het dagelijkse leven verpakt in de sfeer van een blijspel. Het script is geschreven door Nederlands populairste komedieschrijver Haye van der Heijden. Onder regie van Peter van den Berg belooft het een hilarische avond  te worden.

Diverse leden van toneelvereniging ODI kruipen in de huid van Daan & Doris en Dik & Debbie die in de meest verwarrende en verrassende situaties terecht komen. Daan & Doris en Dik & Debbie zijn steeds andere mensen; ze heten gewoon alleen maar altijd zo. De sketches zijn allemaal uit het dagelijks leven geplukt.

Iedereen van ons heeft wel ooit een soortgelijke situatie meegemaakt en die ervaringen verwerken we in de voorstelling. De relaties zijn telkens anders. Niet altijd man en vrouw maar soms ook vader en dochter of de glazenwasser en de huisvrouw.

Het gaat veel te ver om alle sketches hier te beschrijven maar ODI kan u verzekeren dat ze u mee nemen in de avonturen van de verschillende karakters of u ze zelf zou kunnen zijn.

Dit stuk is te zien op 11 en 12 maart in De Schelft in Noordwijkerhout en op 19 maart in Trefcentrum De Duinpan in De Zilk. Het stuk begint steeds om 20:00 uur en vanaf 19:30 uur zijn de zaaldeuren open.

Kaartjes zijn 8 euro pp en kunt u reserveren op de website: www.toneelverenigingodi.nl of zijn vanaf twee weken voor de voorstelling te koop bij Wagenaar&van Halem en Suzanne’s Feesthop in Noordwijkerhout, bij M-kappers in De Zilk en bij drogisterij Letschert in Hillegom.