Datum: 19-09-2021 - 13:55
18
feb
'16

13 maart nieuwe datum voor Halfvasten-wandeling.

Veel carnavals minnende Noordwijkerhouters reizen 6 maart af naar Oeteldonk om de optocht aldaar mee te maken. De carnavalsoptocht in Den Bosch vindt dan plaats (afgelast tijdens carnaval i.v.m. slecht weer). De deelnemende organisaties van de Halfvasten-wandeling...

Noordwijkerhout in Beweging, de Carnavalsvereniging De Keiebijters en de wandeltak van de AV-NSL hebben besloten de Halfvasten-wandeling naar 13 maart te verplaatsen. Halfvasten + 1 week Wandeling 13 maart 11.11 uur 2e editie. De leukste wandeling in vastentijd! Voor iedereen toegankelijk!

De gemeente Noordwijkerhout stimuleert een gezonde en actieve leefstijl onder inwoners. De Sport- en Beweegcoach helpen daarbij. Samen zorgen zij voor een beweegaanbod tijdens en na schooltijd, bij de sportvereniging, in de woonomgeving of in de zorginstelling.

Wat is een half vasten wandeling, dat is een wandeling in de periode tussen Carnaval en Pasen. Er zijn 2 afstanden een korte voor recreanten en een langere voor gevorderden. Naast de wandeling worden er een aantal carnavaleske activiteiten georganiseerd, zoals een polonaise, een optreden van de Keientoeters etc.

 

De tocht is nu op 13 maart 2016, iets over de helft van de periode tussen Carnaval en Pasen. Start is om 11.11 uur. Gezellig mee wandelen en samenzijn is gratis. Consumpties zijn voor eigen rekening. Geniet even van een tussenstop in het Theehuis van de Dierenhoeve. Na afloop is er een gezellig samenzijn met prijsuitreiking in de verenigingsruimte van de Keiebijters.

U wandelt toch ook mee!

Loes van Duijvenvoorde & Andreas Niessl
Beweegcoach Noordwijkerhout in beweging

06-13046198
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.noordwijkerhoutinbeweging.nl
www.facebook.com/noordwijkerhoutinbeweging