Datum: 30-03-2023 - 17:18
17
feb
'16

Isolatieactie gemeenten Holland Rijnland met 15% korting.

Heeft u last van vocht, tocht en warmteverlies in uw woning? Bent u benieuwd waar besparingsmogelijkheden liggen? Maak dan nu gebruik van de speciale actie en ontvang tot 15% korting op isolerende maatregelen! De gemeenten waaronder Noordwijkerhout in de regio...

Holland Rijnland hebben samen met de Omgevingsdienst West-Holland en het Duurzaam Bouwloket een regionaal isolatie aanbod geregeld!

Gemeenten uit de regio Holland Rijnland starten in februari een isolatiecampagne voor inwoners. Dit doen ze samen met de Omgevingsdienst West-Holland en het Duurzaam Bouwloket, het energieloket van de gemeenten waar inwoners uit de regio terecht kunnen voor onafhankelijke informatie en advies over het verduurzamen van hun woning.

Veel woningen beschikken nog over ongeïsoleerde vloeren, gevels of daken. Zonder ingrepen is de energie-efficiëntie van uw woning niet optimaal en leidt dit tot onnodig hoge energielasten en een oncomfortabele woning. Reden genoeg om het aanbod van isolatiebedrijven uit de regio op de website van het Duurzaam Bouwloket te bekijken.

Bent u benieuwd of het isoleren van uw woning interessant is,  naar de voorwaarden van de actie of welke bedrijven er allemaal meedoen? Zie dan www.duurzaambouwloket.nl/isolatieactie.