Datum: 05-06-2020 - 13:22
16
feb
'16

Bloemencorso presenteert praalwagen-ontwerpen 2016.

Flowers & Fashion is het thema van het 69ste Bloemencorso van de Bollenstreek dat op zaterdag 23 april 2016 van Noordwijk naar Haarlem zal rijden. Vrijdagavondmiddag 22 april staan de praalwagens opgesteld in het centrum van Noordwijkerhout. Rond 21.15 uur trekt...

het verlichte Bloemencorso door Noordwijkerhout. Alle praalwagens zullen geïnspireerd zijn op het kleurrijke thema Flowers & Fashion. De optocht bestaat tot nu toe uit 16 praalwagens, maar de ervaring leert dat het er nog wel een paar meer zullen worden. De organisatie verwacht ook meer dan dertig rijk met bloemen versierde luxe en bijzondere wagens die gaan meerijden in het 69e Bloemencorso.

Op maandagavond 15 februari werd in het Radisson Blu Palace Hotel in Noordwijk voor genodigden en de media, door de organisatie van het Bloemencorso de 16 nieuwe praalwagen-ontwerpen onthuld. Voor Noordwijkerhout rijdt de praalwagen van de KAVB weer mee met als thema 'Shining Shoes' (foto 1). De praalwagen van Corsogroep De Zilk heeft als thema 'Catwalk' (foto 2) meegekregen.

U kunt alle 16 praalwagen-ontwerpen van de deelnemers in de fotogalerij bekijken. Voor meer info kunt naar de website van het Bloemencorso.