Datum: 16-07-2020 - 19:35
05
feb
'16

Prinsenparen en Boerenpaar op carnavalstournee langs de basisscholen. (foto's)

Traditioneel bezoeken de verschillende Prinsenparen en het Boerenpaar op de vrijdag voor het carnaval de basisscholen in Kokkerhout en in De Zilk. Als eerste bezochten Prins Habilem en Prinses Atalanta en Boer Lex en Boerin Antje van de Kaninefaaten in de ochtend de onderbouw...

van de Regenboogschool en later de Prinsenhofschool. Op de Regenboogschool werd het extra gezellig want ook Prins Geer en Prins Goor met hun gevolg van de Tulpkabouters liepen gezellig mee in de polonaise.

In de middag deden de Babyfaaten met Jeugdprins Ratatouille en Jeugdprinses Paris met in hun kielzog de Keietoeters, een carnavalstournee langs de bovenbouw van alle basisscholen in Noordwijkerhout.

In De Zilk brachten de Dwergknijnen met Prins Jut en Prinses Jul en de Duinkijnen met Prins Florus en Prinses Fauna in de ochtend een bezoek aan de Egelantierschool en in de middag was er een jeugdmiddag in Trefcentrum De Duinpan.

Met al die carnavaleske bezoeken aan de basisscholen kun je wel zien dat het carnaval er bij jeugd met de paplepel wordt ingegoten en er zo weer een nieuwe generatie carnavalisten ontstaat.

Foto's Regenboog, Prinsenhof, Victorschool BON. > Foto's De Zilk > Blik Op De Zilk.