Datum: 07-08-2020 - 14:42
03
feb
'16

Keiebijters klaar voor zes dagen carnaval.

Met een uitgebreid aanbod van diverse feestelijke activiteiten gaan de 'Keiebijters van Sint Bavo' in Noordwijkerhout dit jaar weer een groots carnaval tegemoet. Voor even verhuizen de perikelen rondom het Pesthuis naar de achtergrond en is het feest voor cliënten en personeel...

van Het Raamwerk en Rivierduinen. Ook worden de vrienden en sponsors en allen, die de Keiebijters een warm hart toedragen, niet vergeten. Na het mooie opwarmweekend met rommelmarkt, Top 2000 DJ Road Show en Familiemiddag (klik hier voor de foto's) gaat de carnaval op donderdag 4 februari dan toch echt beginnen.

Op het Regiobal voor bewoners zal Prins Bombardon, samen met zijn prinses Pecunia, officieel de sleutels van het Bavo-rijk overhandigd krijgen en mag hij regeren tot Vastenavond op dinsdag. Op donderdagavond zal volkszanger Rob Zorn een spetterend optreden verzorgen voor de cliënten en hun begeleiders.

Vrijdagavond zetten Bob & the Blue Band de Feesthal op stelten en op zaterdag mag Band & Breakfast haar reputatie als pretband bewijzen. Het thema carnaval zal hierbij niet vergeten worden, voor de polonaises zorgt de vaste kapel de Keietoeters. Uiteraard zullen ook de dansmariekes hun danskunsten vertonen.

Op zondagmiddag is het “bakkies” middag en zal de grootste Kei der Keiebijters uitgereikt worden aan de uitverkoren vrijwilliger. Na de (besloten) Boerenbruiloft voor cliënten op maandagmiddag is er de avond de Apres Ski Party.

Op dinsdag zal de mooie 22-jarige Feesthal voor het eerst ook onderdeel uitmaken van de Kroegentocht. Alle leden van de Keiebijters zijn er klaar voor om alle gasten ook dit jaar weer een geweldig carnaval aan te bieden! Voor de feestavonden zijn nog kaarten verkrijgbaar op de bekende adressen of aan de deur. Zie verder ook www.keiebijters.com.

Foto Marc vd Molen