Datum: 07-06-2020 - 07:32
02
feb
'16

Artiest Boerenbruiloft bekend, nog enkele kaarten beschikbaar.

Het komt steeds dichterbij! Op maandag 8 februari vieren Boer Lex en Boerin Antje hun Boerenbruiloft. In een bomvolle Schelft is heel Noordwijkerhout weer uitgenodigd om te genieten van een mooi feest en lekkere boerenkool met worst. Deze week werd bekend gemaakt welke...

artiest dit feest tot nog grotere hoogten zal stuwen, niemand minder dan Bart van Loon. Bart is bekend als zanger en acteur uit de Efteling en inmiddels de gangmaker op menig feest als zanger. Ook tijdens de Boerenbruiloft zal hij dus een optreden verzorgen en de sfeer nog verder verhogen. Het dak kan eraf!!

Er zijn nog enkele kaarten beschikbaar, dus zorg dat je erbij bent. Kaarten zijn verkrijgbaar via Ton Sur Ton en kosten 7 Euro. Het boerenhuwelijk zal gesloten worden door op dat moment de allerhoogste man in Noortukkerhout: Prins Habilem, onder toeziend oog van zijn Prinses Atalanta, hun adjudanten en hun Raad van Elf.

Op deze dag zal vooraf aan het feest in de Schelft een stoet met de boerenbevolking van Kokkerhout van de residentie naar het gemeentehuis trekken om aanwezig te zijn bij de traditionele Boerenhuwelijks voltrekking.

Daarna zal de stoet door de straten van Kokkerhout naar de Schelft trekken om daar met alle bruiloftsgasten, inclusief de bekende heerlijke boerenkool met worst, een geweldig bruiloftsfeest te vieren. Voor iedere bezoeker dient een kaart getoond te worden bij de ingang.

Foto BON.