01
feb
'16

Een tas vol smakelijke producten van € 22,95 voor € 7,50 bij opening Bakkerij Jongeneel.

Maandag 1 februari heeft Bakkerij Jongeneel uit Nieuw-Vennep officieel de deur geopend van hun nieuwe winkel aan de Nieuwe Duinstraat in Noordwijkerhout. De zaak werd van Sander Blom (Bakkerij Marijnen) overgenomen en gaat verder onder de naam Bakkerij Jongeneel...

Bakkerij Jongeneel wordt geleid door de jonge ondernemer John Ruiten. John is een vakman in hart en nieren, die zijn sporen in dit mooie ambacht al ruimschoots verdiend heeft. Op enthousiaste wijze geeft hij leiding aan een team van brood en banket specialisten.


Zij komen elke dag vroeg uit de veren om voor u de lekkerste broden, broodjes, taarten en gebakjes te maken, die door goed opgeleid winkelpersoneel in de al bestaande fraaie winkel en bakkerij aan de Venneperweg 461 in Nieuw Vennep verkocht worden.

Het assortiment van Bakkerij Jongeneel, dat volledig in eigen beheer wordt geproduceerd, is zeer uitgebreid en omvat vele tientallen producten op het gebied van groot- en kleinbrood, gebak en banket.

Op de website (klik hier) kunt u een voorproefje nemen van de vele overheerlijke producten uit het assortiment. Bakkerij Jongeneel hoopt u in hun nieuwe winkel aan de Nieuwe Duinstraat te mogen verwelkomen, om nog een extra dimensie toe te voegen die de computer niet bied namelijk de onovertroffen lucht van vers gebakken brood!

 

Klik hier voor de openingsaanbieding, een jute tas vol smakelijke producten.