Datum: 02-10-2023 - 17:46
31
jan
'16

Prinsenparen en Keietoeters op bezoek bij disco cliënten Raamwerk.

Al een aantal jaren konden de cliënten van het Raamwerk maandelijks genieten van een gezellige discoavond in de Waterjuffer op het terrein van het Raamwerk. Door veranderingen in de zorg kreeg deze locatie destijds helaas een andere bestemming. Uiteraard tot grote...

teleurstelling van de vele discoliefhebbers. Reden voor een aantal leden van de Keiebijters deze activiteit nieuw leven in te blazen. Gelukkig valt deze ontwikkeling precies binnen de doelstelling van de vrijwilligers van de Carnavalsvereniging de Keiebijters.

In hun hopelijk in de nabije toekomst nieuwe onderkomen in het Pesthuis staan zeker een aantal activiteiten gepland voor de gehandicapte medemens. Op dit moment worden de disco's nog iedere maand gehouden in het CAT-gebouw. De aanwezige raadsleden van de Keiebijters zorgen voor muziek, lichtshow, drankjes en hapjes voor de bezoekers.

Zo vlak voor het carnaval werd afgelopen vrijdag weer een disco gehouden en deze had natuurlijk een carnavalstintje en was er tot ieders verrassing hoog bezoek. De Keietoeters gaven een spetterend optreden en waren er drie Noordwijkerhoutse en Zilkse prinsenparen aanwezig.

De prinsenparen van de Keiebijters, Prins Bombardon en Prinses Pecunia, Prins Geer en Prins Goor van de Tulpkabouters en helemaal uit De Zilk gaven Prins Florus en Prinses Fauna acte de présence. Helaas moest het Prinsenpaar van de Kaninefaaten, Prins Habilem en Prinses Atalanta, zich wegens verplichtingen elders zich afmelden.

De cliënten van het Raamwerk konden het carnavalsbezoek erg waarderen en kijken nu al uit naar het carnaval in de Feesthal van de Keiebijters.

Foto's BON