Datum: 31-05-2020 - 16:19
29
jan
'16

Boerin Antje en Boer Lex verzorgen boerenkoolmaaltijd bij Philadelphia.

Boerin Antje en Boer Lex hebben een bijzonder bezoek gebracht aan zorginstelling Philadelphia, locatie Mossenest. Daar woont de zus van Boerin Antje met een gezellige groep bewoners. Uiteraard komt het boerenpaar niet met lege handen: er werd boerenkool gekookt met de...

overheerlijke worst. Voordat iedereen aan tafel ging moest er eerst nog gevierd worden dat Boer Lex en Boerin Antje zijn verloofd. Dus ging iedereen heerlijk mee in een grote polonaise over heel de etage van het woonverblijf.

Van de polonaise kreeg iedereen zoveel trek, dat alle boerenkool met worst (inclusief kuiltje jus) tot de laatste kruimel in de hongerige magen verdween! Boerin Antje en Boer Lex hebben samen met de hulp van getuigen Rolluf en Saartje ervoor gezorgd dat alles weer netjes opgeruimd en afgewassen werd.

Het boerenpaar en de getuigen hebben bijzonder veel waardering voor het geweldig goede werk wat door de begeleiders wordt gedaan, en dat ze mede daardoor dit leuke feestje met de bewoners hebben kunnen vieren.

Lex en Antje staan nu écht helemaal te trappelen om op 8 februari de boerenbruiloft te vieren.

Foto's PR