Datum: 06-06-2020 - 15:57
29
jan
'16

Loek den Elzen brengt videoclip met nieuwe carnavalskraker '1 meter bier' uit.

De in Noordwijkerhout geboren Loek den Elzen was op de lagere school al niet van het podium af te slaan. Het entertainen werd hem met de paplepel ingegoten. Vanaf 1984 begon Loek met toneelspelen bij de toneelvereniging ODI. Vele uiteenlopende rollen heeft hij daar gespeeld...

en naast het spelen bij ODI heeft Loek ook nog diverse uitstapjes gemaakt bij andere gezelschappen waaronder Musical vereniging Pluimage uit Leiderdorp en Waag-theater uit Delft. In 1995 werd de musical Jesus Christ Superstar uitgevoerd door St. Hakuna Matata uit De Zilk. Hierin schitterde Loek in de hoofdrol van Jezus. Daarna volgden nog enkele musicals.

Loek verhuisde met zijn gezin naar het Gelderse Hedel, waar hij nog steeds woont. Ook in Hedel en omstreken pakt Loek de musicals op en zingt diverse rollen, waaronder de hoofdrol in de musical ‘Tsjechov’ van Robert Long (bekend van het lied ‘Vanmorgen vloog ze nog’).

Intussen ontwikkelt Loek zich ook als solo-artiest en heeft hij in 2012/13 de carnavalskraker 'Krentenbol. uitgebracht. Ook dit jaar heeft Loek weer een leuk carnavalsnummer inclusief videoclip opgenomen met de titel '1 meter bier'. Het nummer was onlangs al voor het eerst te horen op het liedfestival van de Kaninefaaten in Kok.

We lusten allemaal wel een metertje bier en stem bij TV-Oranje op Loek den Elzen. Bij voldoende stemmen zie je ook de meters bier van Loek Den Elzen voorbij komen op je tv scherm. DAS TOCH DUBBEL LEKKER!!!!! Dus stem op 1 meter bier van Loek.....klik hier.

De bijbehorende videoclip kunt u natuurlijk hier op BON bekijken. Klik hier voor de videoclip '1 meter bier' van Loek.