Datum: 02-10-2023 - 19:45
17
sep
'23
Groot onderhoud Herenweg > Herenweg tot aan begraafplaats weer open voor verkeer na aanbrengen definitieve deklaag. (foto's)
Geschreven door BON en Dura Vermeer
Foto's Redactie BON

Groot onderhoud Herenweg > Werkzaamheden en afsluitingen week 38.

De Herenweg tussen de Langevelderweg/Dorpsstraat en de oprit van de N206 is, zoals al eerder bekend gemaakt, aan groot onderhoud toe. Dit betekent dat het asfalt met de daaronder gelegen fundering moet worden vervangen en ook het riool aan vervanging toe is. Vanaf de Langevelderweg tot de brandweerkazerne wordt de betonnen riolering vervangen door een pvc-leiding en betonnen putten....

Deze werkzaamheden, die in verschillende fases worden uitgevoerd, gaan van maart tot en met medio oktober 2023 plaatsvinden. Vanaf de start zullen we u via BON een update (informatie + foto's) geven van de werkzaamheden en afsluitingen die erop dat moment zijn of binnenkort gaan plaatsvinden.

Update 17-09-2023: informatie en foto's in de fotogalerij.
Hierbij een update van aannemer Dura Vermeer over de werkzaamheden aan de Herenweg in Noordwijkerhout. 

Deze week hebben wij de definitieve deklagen aangebracht op de Victoriberg tot aan de begraafplaats. 
 
In week 38 gaan wij de onderlaag en tussenlaag asfalt aanbrengen vanaf Restaurant Heinde en Ver tot aan de brandweerkazerne. Ook zullen wij volgende week beginnen met het aanbrengen van het trottoir.

Wij sluiten dus vanaf de brandweerkazerne tot aan het restaurant het trottoir af. Alleen bewoners kunnen via de loopschotjes of op het asfalt bij hun woning komen. Maandag halen wij alle lage bouwhekjes weg en gaat de stratenmaker het trottoir aanbrengen. 
 
Vanaf vrijdag week 38 gaan wij na de rotonde nabij de brandweerkazerne tot aan de N206 werkzaamheden uitvoeren (fase E). Zie bijgevoegde omleidingstekening, klik hier (pdf). Die weg is dicht van: 22-9-2023 om 06:00 uur tot 6-10-2023.

Eerdere berichten: 
Update 13-09-2023: Groot onderhoud Herenweg > Herenweg tot aan begraafplaats weer open voor verkeer na aanbrengen definitieve deklaag. (foto's)