Datum: 02-10-2023 - 15:38
13
sep
'23
v
Geschreven door Wereldwinkel Noordwijkerhout
Foto's Wereldwinkel Noordwijkerhout

Enthousiast en maatschappelijk betrokken? De Wereldwinkel zoekt vrijwilligers voor interessante functies voor en achter de schermen.

Wereldwinkel Noordwijkerhout is een moderne fairtrade winkel met bijzondere cadeaus en duurzame producten uit vooral ontwikkelingslanden. Door de verkoop van deze artikelen worden kleine producenten en coöperaties, waar ook ter wereld, geholpen om een beter bestaan op te bouwen. Stichting Wereldwinkel Noordwijkerhout bestaat al 30 jaar en is onlangs vernieuwd met als motto: ‘Ik geef jou de wereld kado’. De 30 vrijwillige winkelmedewerkers en het bestuur...

houden de winkel vijf dagen per week open en staan regelmatig op markten. Daarmee zetten zij zich in voor het bereiken van de Sustainable Development Goals (duurzame ontwikkeldoelen) van de Verenigde Naties. Het bestuur van de Wereldwinkel komt graag in contact met enthousiaste en maatschappelijk betrokken personen die na een begeleidingstraject, minimaal twee dagdelen per maand in de winkel willen staan.

Dat kan samen met een andere vrijwillig(st)er of alleen. Daarnaast is er plaats voor nieuwe vrijwilligers die liever achter de schermen aan de slag gaan. Het betreft twee bestuursfuncties: coördinator vrijwilligers en contentmaker sociale media en promotie. Zie voor meer informatie https://noordwijkerhout.wereldwinkels.nl.

Belangstelling voor een van deze functies? Bel dan naar: Marie José Fles 06 49898554 of stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken... De Wereldwinkel is ook aanwezig met een stand op de Cultuurmarkt op 16 september in Noordwijk, Jeroensplein en op 23 september in Noordwijkerhout, rond het Witte Kerkje. Beide dagen tussen 13.00-17.00 uur.