Datum: 02-10-2023 - 17:24
13
sep
'23
Groot onderhoud Herenweg > Herenweg tot aan begraafplaats weer open voor verkeer na aanbrengen definitieve deklaag. (foto's)
Geschreven door BON en Dura Vermeer
Foto's Redactie BON

Groot onderhoud Herenweg > Herenweg tot aan begraafplaats weer open voor het verkeer na aanbrengen definitieve deklaag. (foto's)

De Herenweg tussen de Langevelderweg/Dorpsstraat en de oprit van de N206 is, zoals al eerder bekend gemaakt, aan groot onderhoud toe. Dit betekent dat het asfalt met de daaronder gelegen fundering moet worden vervangen en ook het riool aan vervanging toe is. Vanaf de Langevelderweg tot de brandweerkazerne wordt de betonnen riolering vervangen door een pvc-leiding en betonnen putten....

Deze werkzaamheden, die in verschillende fases worden uitgevoerd, gaan van maart tot en met medio oktober 2023 plaatsvinden. Vanaf de start zullen we u via BON een update (informatie + foto's) geven van de werkzaamheden en afsluitingen die erop dat moment zijn of binnenkort gaan plaatsvinden.

Update 13-09-2023: informatie en foto's in de fotogalerij.
Deze week is van maandag t/m woensdag de Herenweg, vanaf de Victoriberg tot en met de begraafplaats, afgesloten geweest voor het aanbrengen van de definitieve deklaag voorzien van twee aparte rode fietsstroken. De belijning is daarna aangebracht en de rioolputten zijn middels boren in de weg op hun plaats gezet.

De werkzaamheden zijn inmiddels klaar en de Herenweg is vanaf de Victoriberg tot en met de begraafplaats sinds woensdag 13 september 17.00 uur weer open voor het verkeer. De komende tijd is men nog wel bezig met (riool)werkzaamheden vanaf Restaurant Heinde en Ver tot en met de brandweerkazerne en dus op dat stuk is de Herenweg nog afgesloten. 

U kunt de foto's bekijken in de fotogalerij van de werkzaamheden van de afgelopen drie dagen.

Eerdere berichten:Update 04-09-2023: Informatie en foto's.