Datum: 02-10-2023 - 17:41
12
sep
'23
Chef werkplaats Gerard Weijers gaat na 43 jaar Autobedrijf Kleverlaan genieten van een welverdiend pensioen.
Geschreven door Autobedrijf Kleverlaan
Foto's Redactie BON

Chef werkplaats Gerard Weijers gaat na 43 jaar Autobedrijf Kleverlaan genieten van een welverdiend pensioen.

Bij Autobedrijf Kleverlaan, gevestigd op de Gieterij 2 op bedrijvenpark Gravendam, kunt u al 48 jaar terecht voor uw aankoop van nieuwe auto’s en occasions. Maar ook voor een vakkundige uitvoering van service, onderhoud en reparatiewerk aan uw auto. Voor deze laatste garagewerkzaamheden heeft Gerard Weijers zich maar liefst 43 jaar ingezet en was hij het bekende gezicht als chef werkplaats bij Autobedrijf Kleverlaan. Begin september is daar...

na jarenlange trouwe dienst een einde aangekomen en mag Gerard gaan genieten van een wel verdiend pensioen. 43 jaar officieel dienstverband bij dezelfde werkgever is een hele tijd en dat is niet onopgemerkt voorbij gegaan. In al die jaren heeft Gerard natuurlijk met heel veel mensen contact gehad en daardoor heeft hij de afgelopen tijd ook van veel relaties en klanten lieve en leuke gelukwensen gehad.

En als afsluiting van zijn werkzame tijdperk ging het hele team van Autobedrijf Kleverlaan onlangs met heel mooi weer een middag varen en daarna lekker dineren met zijn allen. Een verdiend pensioenfeestje voor Gerard en we wensen hem en zijn vrouw een mooie pensioentijd toe.