Datum: 02-10-2023 - 16:41
11
sep
'23
Kom muziek maken bij muziekvereniging de Harpe Davids in Noordwijkerhout.
Geschreven door De Harpe Davids
Foto's Redactie BON

Kom muziek maken bij muziekvereniging de Harpe Davids.

Kinderen vanaf 7 jaar, die een instrument willen leren spelen, kunnen zich aanmelden voor HD Music4Kids, een speelse AMV cursus (Algemene Muzikale Vorming). Tijdens de muzieklessen gaan de kinderen op verschillende manieren met muziek aan de slag: zingen, spelen met instrumenten, improviseren, blokfluit spelen, noten lezen en... nog veel meer! Door vooral veel zelf te doen en te ervaren komen allerlei muzikale aspecten aan bod. De kinderen leren zo veel..

over muziek en maken in deze cursus ook hun eigen muziek. Ook voor de oudere jeugd en volwassenen is het natuurlijk mogelijk om via de Harpe Davids een instrument te leren spelen. Wil je informatie over HD Music4Kids of andere vormen van muziekonderwijs bij de Harpe Davids, neem dan contact op met Marit Hogervorst, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wilt u de Harpe Davids volgen?
Kijk dan eens op de website www.harpedavidsnwh.nl hier vindt u alle informatie over de vereniging, de opleidingsmogelijkheden voor jong en oud, de optredens, hoe u ons kunt steunen, contactgegevens en nog veel meer.