Datum: 25-09-2023 - 06:15
12
sep
'23
Jaarlijkse bloemenactie Zonnebloem Noordwijkerhout 'Aandacht doet goed'. (foto's)
Geschreven door Zonnebloem afdeling Noordwijkerhout
Foto's Zonnebloem Noordwijkerhout

Jaarlijkse bloemenactie Zonnebloem Noordwijkerhout 'Aandacht doet goed'. (foto's)

Zonnebloem Noordwijkerhout: 'Er zijn voor de medemens met een lichamelijke beperking'. Traditiegetrouw deelt de Zonnebloem afdeling Noordwijkerhout rond het weekend van de Nationale Ziekendag plantjes en zonnebloemen uit aan mensen die wel wat extra aandacht kunnen gebruiken. Vrijwilligers hebben de afgelopen dagen bij vele mensen een plantje thuisgebracht. Een hart onder de riem, een opkikkertje, we denken aan je!  Maandag 11 september was er...

weer het jaarlijkse uitdelen van Zonnebloemen aan de bewoners en cliënten van Woonzorgcentrum Munnekeweij. Een viertal vrijwilligers waren in de ochtend aanwezig om de fraaie Zonnebloemen, voorzien van een kaartje: Aandacht doet goed! te overhandigen. Even een praatje maken, even wat extra aandacht. Dit doet de mensen werkelijk goed!

Dankbaar werden de zonnebloemen in de handen genomen en kwam er vaak een stralende glimlach op het gezicht. Een klein gebaar van de Zonnebloem Noordwijkerhout, een groot geluk en goed gevoel bij de mensen, die wel wat extra aandacht kunnen gebruiken. De Zonnebloem bracht de zo stralende zon van buiten, met een fraaie zonnebloem binnen bij de mensen!

De Zonnebloem in Noordwijkerhout is actief in diverse activiteiten en kan altijd nieuwe vrijwilligers gebruiken. Voor meer info: Secretaris Betty v.d. Klugt / tel.: 06-46628536 / e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.