Datum: 02-10-2023 - 20:26
14
sep
'23
Drukbezocht open huis nieuw bedrijfspand WDM Mechanisatie van Walter en Maureen Duivenvoorde. (foto's)
Geschreven door Redactie BON
Foto's Redactie BON

Drukbezocht open huis nieuw bedrijfspand WDM Mechanisatie van Walter en Maureen Duivenvoorde. (foto's)

Afgelopen zaterdag 9 september hielden Walter en Maureen Duivenvoorde - Aartman, als eigenaren van WDM Mechanisatie in Noordwijkerhout, een open huis. Zij wilden graag relaties, familie en vrienden een kijkje laten nemen in hun nieuwe bedrijfspand aan de Leidsevaart 131a. Walter startte zijn eerste werkplaats voor onderhoudswerkzaamheden in 1994 als onderdeel van Loonbedrijf Wist ik 't Maar. In 2011 huurde hij een bedrijfspand met meer ruimte op...

een steenworp afstand van Warmenhoven Mechanisatie en daar zette hij WDM Mechanisatie voort. Een wens van Walter was om alles in een eigen nieuw bedrijfspand onder te kunnen brengen. Dit heeft hij in 2022-2023 kunnen realiseren op een stuk grond achter het bedrijfspand aan de Leidsevaart 131.

Een prachtig bedrijfspand van rond de 750 m2 en in totaal heeft hij 1000m2 tot zijn beschikking om de werkzaamheden op een moderne en professionele manier te kunnen uitvoeren. Walter houdt zich bezig met de dagelijkse technische werkzaamheden van het bedrijf en Maureen heeft voornamelijk de zorg over het administratieve deel van het bedrijf.

Walter en Maureen en hun vier werknemers mochten tijdens het drukbezochte open huis vele felicitaties in ontvangst nemen en werden ze ook nog vereerd met een bezoek van carnavalsvereniging De Kaninefaaten met Prins Gerrit Heen-en-Weer en Prinses Ciclista en hofkapel de Koetillers.

WDM Mechanisatie is een mechanisatiebedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in (landbouw) mechanisatie en constructiewerk. Men repareert tractoren en (landbouw) machines. Ook bouwen ze machines, zoals een hakselaar, plantmachine, bollenmengtrommel, rooimachine en strandreiniger.

WDM denkt graag met de klant mee om zo met elkaar een machine te ontwikkelen die voldoet aan alle wensen en eisen van de klant. Naast dit alles verkoopt men WDM-wheels, dit zijn verstelbare velgen voor tractoren. Met deze velgen kan een tractor makkelijk omgezet worden naar een andere spoorbreedte. Voor meer informatie bekijk hun website, klik hier.