Datum: 02-10-2023 - 19:46
09
sep
'23
Kom naar de cultuurmarkten in Noordwijkerhout en De Zilk.
Geschreven door Cultuurmarkt Noordwijk
Foto's Redactie BON editie 2022

Kom naar de cultuurmarkten!

De Cultuurmarkt is een gezellig evenement voor jong en oud. Deze tweede editie zal plaatsvinden op zaterdag 16 september in Noordwijk en op zaterdag 23 september in Noordwijkerhout/De Zilk van 13.00 tot 17.00 uur. In Noordwijk vindt de Cultuurmarkt plaats op 16 september op het plein bij de Oude Jeroenskerk. Om 13.00 uur is er een feestelijke opening met medewerking van Noordwijker van het Jaar ‘Koen van Toen’ en aansluitend een optreden van Jennie Lena...

de zangeres die internationaal doorbrak na haar succesoptreden in de Voice of Holland. Gedurende de hele middag is het podium vol met sprankelende talenten tot 17.00 uur.

Cultuurmarkt Noordwijkerhout/De Zilk
Hier vindt de Cultuurmarkt plaats op zaterdag 23 september rond de Witte Kerk. Om 13.00 opent Wethouder Roberto ter Hark deze Cultuurmarkt, gevolgd door een spectaculaire percussie act. Aansluitend ook hier gezellige optredens, een silent disco en diverse informatiekraampjes tot 17.00 uur.

Een Zee aan Cultuur
Culturele verenigingen krijgen tijdens deze twee Cultuurmarkten het podium om zich te presenteren. Kom kijken, luisteren en genieten van zang, dans, theater en muziekoptredens. Bezoek ook de informatiemarkt met activiteiten waar leuke prijzen te winnen zijn voor jong en oud. Ook voor de kinderen zijn er leuke activiteiten en een schminkartiest.

“Duik in een Zee aan Cultuur” en bezoek deze gratis evenementen georganiseerd voor en door inwoners van de gemeente Noordwijk. Kom vooral op de fiets! Het actuele programma staat op www.noordwijk.info/nl/uitagenda Houd de Instagram en Facebook “Cultuurmarkt Noordwijk” in de gaten voor updates.