Datum: 02-10-2023 - 16:29
08
sep
'23
Annet Slingerland wint 6e 'Ron van den Burg Wisselbokaal Tonknuppelen´.
Geschreven door Redactie BON
Foto's Redactie BON

Annet Slingerland wint 6e 'Ron van den Burg Wisselbokaal Tonknuppelen´.

Op een vroege en zonovergoten vrijdagochtend van 8 september, was er het populaire Tonknuppelen en dit keer met opnieuw een recordaantal deelnemers op de mooie locatie aan de Pilarenlaan. In 2016 werd door de Oranjevereniging een nieuwe wisselbokaal in het leven te geroepen voor de Tonknuppelaar, die als eerste een ton kapot gooit en waar het balletje/katje uitrolt. De wisselbokaal is een bijzonder eerbetoon aan een man die in 2015 tijdens de kermis...

ons veel te vroeg is ontvallen..... Ron van den Burg. Een echte Noordwijkerhouter die veel voor het verenigingsleven in Noordwijkerhout heeft betekend en een groot fan was van het Tonknuppelen. Een mooi eerbetoon van de Oranjevereniging Noordwijkerhout aan Ron, zijn gezin en familie.

De 'Ron van den Burg Wisselbokaal' ging de afgelopen jaren al naar Ronald BeekhuizenJohn van BerkelPerry CockheijtGeorge Vink, daarna twee coronajaren en vervolgens won Jeroen van Elk in 2022. 

In 2023 gaat de 'Ron van den Burg Wisselbokaal' naar Annet van Slingerland en zij mag de wisselbokaal, als eerste vrouwelijke winnares, een jaar lang in haar huis laten pronken. Volgend jaar heeft u allen weer de kans om deze mooie 'Ron van den Burg Wisselbokaal' te winnen bij het Tonknuppelen.

Foto´s BON. Later volgen alle foto's van het Tonknuppelen hier op BON.