Datum: 02-10-2023 - 17:01
03
sep
'23
Recordaantal deelnemers bij Baggerloop 2022 van CV De Vikings. (foto's)
Geschreven door Redactie BON
Foto's Redactie BON

Recordaantal van 570 deelnemers bij zeer zonnige Baggerloop 2023 van CV De Vikings. (foto's)

Zondag 3 september vond onder uitstekende weersomstandigheden, met een heerlijk zonnetje, de alweer 17e baggerloop van de Carnavalsvereniging De Vikings plaats. Met maar liefst 570 deelnemers werd het record van vorig jaar dit jaar alweer verbroken. De sportieve deelnemers moesten maar liefst 26 keer door het water om aan de overkant te komen. De baggerloop met een parcours in de omgeving van de Leeweg 'De Poep', is al jaren een populair evenement...

en uitstekend georganiseerd door Carnavalsvereniging De Vikings met hulp van vele vrijwilligers. De start van de baggerloop was op de vertrouwde locatie aan de Leeweg (terrein van Peter Overdevest) waarbij, mede door het mooie weer, ook weer heel veel publieke belangstelling was. 

De Noordwijkerhoutse brandweer stond bij de finish natuurlijk paraat om het hele circus weer schoon te spuiten. Na afloop van de geslaagde baggerloop was er de prijsuitreiking, door Baggerloop-pleincoördinator Marco Schelvis en de presentatoren Wally Rodenburg en Jack Wijnands van de Oranjevereniging Noordwijkerhout, in heel veel verschillende categorieën. Foto's van de prijsuitreiking met namen volgen later.