Datum: 30-09-2023 - 03:51
02
sep
'23
Dagboek Oranjefeesten 2023: Een echte 'Hysterische back to the 80’s DiscoBingoShow'. (foto's)
Geschreven door Redactie BON
Foto's Redactie BON

Dagboek Oranjefeesten 2023: Een echte 'Hysterische back to the 80’s DiscoBingoShow'. (foto's)

De Oranjefeesten van 2023 in Noordwijkerhout zijn vrijdagavond 1 september van start gegaan tijdens de 'Hysterische back to the 80’s DiscoBingoShow'. De Oranjevereniging Noordwijkerhout organiseerde deze avond in samenwerking met presentator Bingo-host Daan de Mooij en zijn team van Lollypop Entertainment Producties. De kantine Veld 7 van VVSB was helemaal uitverkocht en net zoals in andere jaren waren het de vrouwen die de grote overhand hadden op deze bingoavond....

Bingo-host Daan had de lachers al snel op zijn hand en hij zorgde samen met zijn assistente en de DJ voor de gezellige, muzikale en nodige hilarische momenten. Een flink aantal bingoronden werden er gespeeld en met heel veel  mooie prijzen bij een (semi)volle bingokaart. Tijdens de pauzes zorgde de DJ voor de nodige passende en opzwepende muziek uit de jaren tachtig van de vorige eeuw.

Maar er was ook een supergezellig optreden van de in de regio bekende zanger Bart Heemskerk en met zijn heerlijke meezingmuziek gingen de vele honderden dames (en vier mannen) ook in grote polonaise door de zaal. Tussendoor werd er rond gegaan met de vele schalen vol met heerlijke maar ook wel warme bitterballen! Om 00.00 uur kwam deze avond ten einde en was het een supermooie start van de Oranjefeesten.

De redactie van BON probeert de komende dagen van de Oranjefeesten zoveel mogelijk activiteiten te bezoeken en daar een dagboek met fotoverslag van te plaatsen op BON. Mist u een activiteit en heeft u daar foto's van, dan houden we ons aanbevolen. Mail uw informatie naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Voor alle activiteiten van de Oranjevereniging geldt, dat de volledige uitslagen later nog zullen volgen.