Datum: 25-09-2023 - 04:52
01
sep
'23
Bijna Oranjefeesten… kermis-locatie De Brink.
Geschreven door Oranjevereniging Noordwijkerhout
Foto's Redactie BON

Bijna Oranjefeesten… kermis-locatie De Brink.

Over een paar dagen is het zover, de Oranjefeesten barsten dan los. De voorbereidingen zijn in volle gang en voor menig evenement kunt u zich via de site inschrijven. Nog een paar laatste huishoudelijke mededelingen rondom De Brink. Volg de aangegeven routes en rij voorzichtig door de wijk en rond het kermisterrein. Kom lopend of met de fiets naar De Brink. Volg de bordjes fietsenstalling, op deze manier kunnen we de trottoirs vrijhouden en beperken we de overlast..

voor de omwonenden tot een minimum. Op het kermisterrein zijn alcoholische dranken verboden. Met uitzondering van de poffertjeskraam. Hier wordt op gecontroleerd. Kom langs bij ons OV-infopunt voor een vraag, opmerking of gewoon een praatje.

Alleen als je donateur bent of ter plekke wordt mag je meedoen met het Rad van Oranje. Wij als Oranjevereniging Noordwijkerhout gaan voor veiligheid en gezelligheid voor iedereen, feesten doe je immers samen. Voor meer informatie zie www.ovnwh.nl

Foto BON > De Brink, vrijdag 1 september, leeggehaald door de aannemer en klaar voor de ontvangst van de kermisattracties!