Datum: 25-09-2023 - 05:15
01
sep
'23
Oranjefeesten 2023: Rad van Oranje bij het OV-infopunt op de kermis!!!
Geschreven door HSV de Arnoud / Oranjevereniging Noordwijkerhout
Foto's PR

Oranjefeesten 2023: donderdag 7 september Kermis-viswedstrijd in de Leidsevaart.

Ook dit jaar organiseert HSV De Arnoud weer in samenwerking met Oranjevereniging Noordwijkerhout een viswedstrijd tijdens de Oranjefeesten in Noordwijkerhout. Deelname aan deze wedstrijd is alleen mogelijk voor inwoners van Noordwijkerhout en leden van HSV De Arnoud. De wedstrijd wordt gevist op donderdag 7 september in de Leidsevaart nabij het Keukenhofbos te Lisse. De aanvang van de wedstrijd is acht uur en we vissen tot elf uur. Vanaf zeven uur...

kan men loten voor het plaatsnummer. Er wordt gevist op gewicht, alleen witvis telt, snoek, snoekbaars, baars en paling tellen niet mee. De inleg van deze wedstrijd is € 5,00 welke geheel ten goede komt aan prijzen. Daarnaast is Hengelsportzaak W. van der Niet wederom bereid gevonden om deze wedstrijd te sponsoren in de vorm van waardebonnen en bekers, welke na de wedstrijd aan de waterkant zullen worden uitgereikt.

Voor deelname aan deze wedstrijd is het niet mogelijk om aan de waterkant in te schrijven. U kunt zich op verschillende manieren opgeven voor deze wedstrijd. Het liefst via een e-mail, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch, (na 18.00 uur) bij Theo Augustinus, 0252-375842.