Datum: 25-09-2023 - 05:57
29
aug
'23
Feestweek De Zilk: opening kermis en 55+ middag. (foto's)
Geschreven door Redactie BON
Foto's Redactie BON

Feestweek De Zilk 2023: opening kermis en 55+ middag. (foto's)

Op vrijdagavond 25 augustus startte dit jaar de Zilker Feestweek van 2023, met een tennistoernooi voor de 16+ Zilkers. De zaterdagochtend en middag daarna waren er alweer de volgende activiteiten, een motortoertocht voor de grote mensen en tennisspelletjes en een viswedstrijd voor de jeugd. Op zondag 27 augustus stonden er drie activiteiten op het programma, een viswedstrijd, de autopuzzelrit en activiteiten rond de Formule1. Op de maandag dag 4 konden de..

Zilkers zich in de ochtend vermaken met Jeu de boules en in de avond kon men bingospelen en klaverjassen. Dag 5 de dinsdag stond in het teken met veel lawaai en rook van de opening van de kermis voor de jeugd van basisschool De Egelantier. De kinderen konden daarna voor de eerste keer gebruik maken van de kermisattracties op het parkeerterrein aan de Sportlaan.

In de Duinpan vond de 55+ middag plaats met een gezellig programma en een hapje en een drankje. Er werden diverse spelletjes gespeeld waarbij er mooie prijzen verdeeld konden worden onder de bezoekers. Ook waren er optredens van bekende Zilkse personen en was er een presentatie met oude Zilkse foto's door Theo van Gijlswijk.

Op de dinsdagavond is er nog op het kermisterrein een optreden van Drumfanfare Altesa en deze wordt gevolgd door de populaire pubquiz in de Duinpan.