Datum: 25-09-2023 - 06:03
30
aug
'23
Expeditie Floris: een ontdekkingsreis voor jong en oud.
Geschreven door IVN Natuureducatie
Foto's Anne Kaere Fotografie

Expeditie Floris: een ontdekkingsreis voor jong en oud.

Zondag 3 en woensdag 6 september organiseren Kunstklank, IVN Natuurschool Noordwijk en Staatsbosbeheer een unieke kunstnatuurbeleving voor kinderen en hun (groot)ouders/begeleiders: Expeditie Floris. Samen met een eigen Natuurschoolgids ga je op expeditie naar het theater van de natuur. Jong en oud ervaren wat er zich in de achtertuin afspeelt. Je bent welkom in de theatertent in het Piet Florisdal Noordwijk waar de ‘boswachter’ iedereen muzikaal verwelkomt...

Je krijgt de opdracht om de boswachter te helpen met mieren tellen, eekhoornnestjes te bouwen of een eigen bandana te maken. Voor de allerkleinsten is er eekhoorn-schmink.

Tickets en informatie
De expeditie is voor families met kinderen vanaf 4 jaar en de buitenschoolse opvang in de Bollenstreek. Ook nodigen we iedereen uit die werkt in of met het onderwijs en kennis wil maken met de programma’s van de Natuurschool.

Expeditie Floris vindt plaats op zondag 3 september om 11.00 en 15.00 uur en op woensdag 6 september om 15.00 uur. Tickets zijn verkrijgbaar via www.tickets.kunstklank.nl Ben je geïnteresseerd of heb je vragen? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.