Datum: 25-09-2023 - 03:59
30
aug
'23
Doe mee met de vogelfotowedstrijd van Vogelvereniging De Kolibri en maak kans op mooie prijzen.
Geschreven door VV De Kolibri
Foto's Redactie BON

Doe mee met de vogelfotowedstrijd van Vogelvereniging De Kolibri en maak kans op mooie prijzen.

De populariteit van natuur- en vogelfotografie groeit de laatste jaren flink. Er zijn meer dan een half miljoen natuurfotografen in Nederland. De Kolibri - de actieve vogelvereniging uit de Duin- en Bollenstreek – nodigt alle fotografen uit om de komende zes weken een mooie vogelfoto te maken. Zorg dat er minstens één vogel op staat. Dit mag een vogel in Nederland of het buitenland zijn. Ook mag het een volièrevogel of een vogel in de natuur zijn...

Prijsuitreiking
Tijdens de regionale vogeltentoonstelling in Noordwijkerhout worden alle ingezonden foto’s tentoongesteld én worden de prijswinnaars bekend gemaakt. Van 3 t/m 5 november worden namelijk de mooiste volièrevogels uit regio Leiden tentoongesteld, waarbij vogelvereniging De Kolibri de gastheer is. 

Els Bax opent deze vogeltentoonstelling en is ook jurylid. De locatie is De Duinklievers, Wagenmakerswerf 3 in Noordwijkerhout. De prijsuitreiking van de fotowedstrijd is op zaterdag 4 november om 15.30 uur. Uiteraard zijn er mooie prijzen te winnen, zoals dagjes uit of waardecheques van Foto van Kampen.

Inzenden
Via www.fotowedstrijdkolibri.nl kunnen de deelnemende foto’s geüpload worden. Ook staan hier alle details en voorwaarden van deze wedstrijd.