Datum: 25-09-2023 - 04:40
04
sep
'23
Uitnodiging aan alle kunstenaars in de gemeente Noordwijk.
Geschreven door Gemeente Noordwijk
Foto's PR

Een nieuw kunstwerk in de Engelse Tuin, kies uit de zes werken!

Er staan zes werken van lokale kunstenaars klaar om uit te kiezen. Tussen 4 september en 1 oktober 2023 kun je stemmen op jouw favoriet. Wie stemt, maakt kans op een mooi geschenk. Er kan gestemd worden op zes kunstwerken van zes kunstenaars. Deze kunstwerken zijn allen gemaakt of ontworpen door kunstenaars uit de gemeente Noordwijk. Het is voor het eerst, dat op deze democratische wijze de inwoners van Noordwijk kunnen bepalen welk kunstwerk in de gemeente geplaatst wordt...

Stemmen kan tussen 4 september en 1 oktober 2023. Ga hiervoor naar de website Kunst in de Gemeente. Op deze site staat ook meer informatie over de zes kunstwerken. Onder de stemmers worden 10 jaarboeken Kunstenaar 2023 verloot t.w.v. € 19,95 per stuk.

Zo werkt het
Uit de drie kunstwerken die de meeste stemmen krijgen, kiest uiteindelijk een jury het winnende kunstwerk. Het gekozen kunstwerk krijgt medio december een plek in de schitterende Engelse Tuin in Noordwijkerhout. Het beeld is daar een jaar lang te zien.

Na dat jaar komt er een ander kunstwerk op die plek. Zo staat in de Engelse Tuin in Noordwijkerhout elk jaar een verrassend nieuw kunstwerk. Een kunstwerk waar iedere inwoner van Noordwijk een mening over mag hebben en die mening kan delen door te stemmen op zijn of haar favoriet.

Samen maken we Noordwijk mooier
Breng vandaag nog jouw stem uit en help een kunstwerk te kiezen. Ga naar de website Kunst in de Gemeente.