Datum: 25-09-2023 - 06:19
29
aug
'23
Oranjefeesten 2023: De Wielerronde en Oranjeloop op de woensdag van de kermisweek.
Geschreven door Oranjevereniging Noordwijkerhout
Foto's Redactie BON

Oranjefeesten 2023: De Wielerronde en Oranjeloop op de woensdag van de kermisweek.

Op woensdag 6 september zal de 75ste Ronde van Noordwijkerhout verreden worden. We beginnen om 14.00 uur met de jeugd, dan de trimmers om 15.00 uur en eindigen om 16.00 uur met de Orange Bike Race, een ludieke ronde die je zeker niet mag missen. Het startschot voor de Oranjeloop volgt om 18.45 uur. Wie gaat er dit jaar als eerste over de finish bij de jeugd tot 16 jaar en mag zich een heel jaar lang de jeugdkampioen van Noordwijkerhout noemen? De volwassenen...

gaan om 19.30 uur van start om zich aan deze krachtmeting te wagen. Meedoen is het allerbelangrijkste maar een tandje extra voor je familie en vrienden die langs het parcours staan is een must. Voor nu nog wat extra kilometers maken en op tijd je rust pakken om op de woensdagavond het beste van jezelf te geven. De jeugd en de volwassenen lopen hetzelfde parcours.

Het rode parcours zal zowel voor de Wielerronde alsook voor de Oranjeloop gebruikt worden. De start finish voor beide activiteiten is in de Havenstraat. De bewoners aan het parcours krijgen kort voor de Oranjefeesten nadere informatie in verband met parkeerverboden en wegafsluitingen. Zet als hardloper, wielrenner en toeschouwer deze beide dagen in jullie agenda!

En… zoals zo vaak gezegd is meedoen belangrijker dan winnen. Voor meer informatie zie www.ovnwh.nl