Datum: 02-10-2023 - 16:01
26
aug
'23
Feestweek De Zilk 2023 droog en nat van start met tennistoernooi en motortoertocht. (foto's)
Geschreven door Redactie BON
Foto's Redactie BON en Feestcommissie De Zilk

Feestweek De Zilk 2023 droog en nat van start met tennistoernooi en motortoertocht. (update foto's)

Vrijdagavond 25 augustus is de Feestweek van De Zilk 2023 onder droge omstandigheden van start gegaan met het Zilker tennistoernooi voor deelnemers van 16+. Het thema was Wimbledon en het werd een sportief en gezellige activiteit. De jeugd had de volgende dag voor de tennisspelletjes buiten op de tennisbaan minder geluk, want de regen viel met bakken uit de lucht. Feestcommissie De Zilk week daarom uit naar binnen in de kantine van de tennisvereniging....

Daar werd door de organisatie gelijk geïmproviseerd en konden de Zilkse kinderen zich toch nog uitleven met allerlei spelletjes. Traditioneel is er op deze zaterdagochtend 26 augustus ook een motortoertocht en ondanks de regen ging men toch van start met een mooie groep van deelnemers en bijrijders. De start was op het parkeerterrein van de Sportlaan bij de Duinpan, waar de komende dagen de meeste activiteiten zullen plaatsvinden van de Zilker Feestweek.

Update foto's vissen voor de jeugd op zaterdagmiddag. We houden u de komende dagen geregeld op de hoogte over het verdere verloop van de Feestweek in De Zilk 2023 onder hopelijk droge weersomstandigheden.