Datum: 25-09-2023 - 06:24
22
aug
'23
Groep ‘De Bijtjes’ gestart in aangebouwde portocabin Honingraat.
Geschreven door Raamwerk
Foto's Raamwerk

Groep ‘De Bijtjes’ gestart in aangebouwde portocabin Honingraat.

Op dinsdag 22 augustus jl. vond de feestelijke opening van de nieuwe portocabin van kinderdienstencentrum de Honingraat in Noordwijkerhout plaats. Op de Honingraat, dat onderdeel van het Raamwerk, krijgen kinderen en tieners met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking ontwikkelingsgerichte dagbesteding en behandeling. ‘Met de komst van de portocabine is de Honingraat uitgebreid met een aanvangsgroep en kunnen we aan meer kinderen ondersteuning geven...

zodat ze vervolgens door kunnen stromen naar passend onderwijs of dagbesteding.’, aldus Lisette Beugelsdijk, zorgmanager van de Honingraat. De portocabin is een volledig lokaal, speciaal ingericht voor kinderen om zich verder te kunnen ontwikkelen.

Er is voldoende speelgoed aanwezig en er wordt gewerkt volgens leermethode TEACHH. De nieuwe groep ‘de Bijtjes’, kinderen van 3 - 6 jaar, begint dit schooljaar in de portocabin. Ze hebben er ontzettend veel zin in.

De opening was een feestelijke gebeurtenis waarbij Logan onder een mooi gekleurde strik doorliep en het lokaal feestelijk opende. Na de bezichtiging kon iedereen genieten van een kop koffie of thee en een heerlijk taartje.

De portocabin is mede mogelijk gemaakt door een aantal sponsors: Fonds Kind & Handicap, Dirk Bos en Stichting Arie van Wijngaarden. Wij danken hen nogmaals heel hartelijk voor hun bijdrage!