Datum: 25-09-2023 - 06:07
08
aug
'23
Nieuwe KunstKlank productie 'Vaar Wel' in Piet Florisdal bij Duindamseslag, bestel nú je kaarten.
Geschreven door Kunstklank Noordwijk
Foto's Kunstklank Noordwijk

Nieuwe KunstKlank productie 'Vaar Wel' in Piet Florisdal bij Duindamseslag, bestel nú je kaarten.

Nog enkele weken en het is zover. Het Noordwijkse Piet Florisdal bij Duindamseslag zal een ware transformatie ondergaan. KunstKlank neemt er haar tijdelijke intrek en brengt er 'Vaar Wel', een theaterconcert in de open lucht, een muzikale sprookjesachtige vertelling. In de voorstelling volgen we het verhaal van Jamila, een verhaal van vluchten, bevrijden, worstelen en verlangen. Eigenlijk een verhaal van alle mensen, van beslissingen nemen, kiezen...

of laten gebeuren, bevechten of accepteren. De reis begint op het strand en neemt je mee naar het openluchttheater tussen de bomen van het Piet Florisdal.

KunstKlank werkt voor dir project met de beste musici en schrijvers. De muziek wordt gecomponeerd door Bob Zimmerman, Job Greuter en REINDIER en de liedteksten zijn van Jan Boerstoel, Stijn van der Loo en Eiman Ghadban. Muzikale leiding: Rens Tienstra. Regie: Herma van Piekeren.

Podcasts

KunstKlank biedt voor het eerst een bijzondere kijk achter de schermen aan. In regelmatig verschijnende Podcasts worden de makers geïnterviewd. Wat gaat er schuil achter de voorstelling die je ziet als publiek?

In zeer persoonlijke interviews worden de mensen áchter Vaar wel bevraagd over theater maken, hun drijfveren en natuurlijk over Vaar Wel. Beluister de podcasts kosteloos via www.kunstklank.nl Je kunt je ook via Spotify op deze serie abonneren.

Data: 29 augustus t/m 7 september 2023
Locatie: Strand Duindamseslag en Piet Florisdal Noordwijk
Tickets via ticketskunstklank.nl (Ontvangst 19:30-20:00)
Regulier: € 30,-
Jongeren t/m 25 jaar: € 20,-
Hart voor KunstKlank ticket: € 100,-