Datum: 25-09-2023 - 05:27
31
jul
'23
Durf jij vies te worden? Doe dan mee met de Baggerloop 2023 van CV De Vikings.
Geschreven door CV De Vikings
Foto's Redactie BON

Durf jij vies te worden? Doe dan mee met de Baggerloop 2023 van CV De Vikings.

De Baggerloop van CV de Vikings wordt dit jaar alweer voor de 17e keer georganiseerd. Het is inmiddels een echte traditie geworden om de Noordwijkerhoutse Oranjefeesten te beginnen met de Baggerloop. Met veel hilariteit worden de baggersloten in de polder bedwongen door jong en oud. Buiten dat het ontzettend leuk is, zijn er ook nog prijzen te winnen voor de snelste deelnemers. De volwassenen en wedstrijdlopers lopen 2 ronden, de jeugd 1 ronde...

en recreanten mogen kiezen. Een rondje telt meer dan 25 sloten en is 2.650 meter lang. Verder zijn er nog meer leuke prijzen te winnen voor onder andere: de leukst verklede personen, oudste vrouwelijke en mannelijke deelnemer. Dus welke opa of oma maakt zich onsterfelijk bij hun kleinkinderen? Na afloop word je getrakteerd op een heerlijk frisse douche.

Het inschrijven start om 10.00 uur op het gezellig ingerichte terrein van Overdevest, Leeweg 12. Deelname bedraagt € 5,00. U kunt zich ook eerder inschrijven bij de vóórinschrijving dan zijn de kosten € 4,00.

De Baggerloop is een prima familie-uitje voor iedereen, want natuurlijk hebben de stoere deelnemers ook publiek nodig. Dus als u niet mee kunt doen, zien we u graag langs de kant. CV de Vikings gaat er weer een grandioos evenement van maken, u komt toch ook?