Datum: 25-09-2023 - 05:36
23
jul
'23
Drie gewonden bij steekpartij in woning Dorpsstraat.
Geschreven door Redactie BON
Foto's Redactie BON

Drie gewonden bij steekpartij in woning Dorpsstraat. (foto's + update politiebericht)

Even voor 00.00 uur op zaterdagavond kwam er melding binnen van een steekpartij in een woning op de Dorpsstraat. Meerdere politie-eenheden kwamen snel ter plaatse evenals drie ambulances, twee personen zijn inmiddels naar een ziekenhuis vervoerd. De politie trof op de kruising Dorpsstraat en Kerkeland een derde persoon aan met verwondingen, het is nog niet duidelijk wat er precies is voorgevallen. Een traumahelikopter kwam ook op de melding af...

om hulp te verlenen, maar is op het laatste moment weer afgemeld. De politie heeft de omgeving afgezet voor onderzoek. 

Politiebericht 23-7-2023 13.00 uur: Man aangehouden na steekincident.
Noordwijkerhout - Na een conflict in een woning aan de Dorpsstraat in Noordwijkerhout zijn twee personen gestoken. Dit gebeurde in de nacht van zaterdag 22 op zondag 23 juli rond middernacht. De politie hield een 20-jarige verdachte aan, die zelf ook gewond was. Zowel de verdachte als de slachtoffers zijn naar het ziekenhuis vervoerd. We doen verder onderzoek.

Agenten kwamen ter plaatse na een melding van een conflict in de woning. Ter plaatse troffen zij twee gewonde mannen aan die gestoken zouden zijn. Een 20-jarige man uit Noordwijkerhout is aangehouden als verdachte. De verdachte was zelf ook gewond en is vervoerd naar het ziekenhuis. Ook de twee slachtoffers zijn naar het ziekenhuis overgebracht.