Datum: 30-09-2023 - 05:17
23
jul
'23
Fotoshoot selectie VVSB 2023-2024. (foto's + nieuws)
Geschreven door Redactie BON
Foto's Redactie BON

Fotoshoot selectie VVSB 2023-2024. (foto's + nieuws)

Op zaterdag 22 juli kregen fotografen de gelegenheid om de selectie van VVSB, voor het nieuwe voetbalseizoen 2023-2024, op sportpark De Boekhorst op de gevoelige plaat vast te leggen. De foto's gaan o.a. gebruikt worden voor de presentatiegids die elk jaar vlak voor het nieuwe voetbalseizoen verschijnt met de foto's van fotograaf Steven Bemelman van 'Studio Royale Foto & Film', maar ook voor de website van VVSB en de plaatselijke media....

Alles wordt bij de fotoshoot tot in de puntjes geregisseerd door teammanager Arno van der Voort, iedereen krijgt daarbij zijn eigen plaats toegewezen. De selectie was op vier spelers na aanwezig en het weer werkte prima mee om mooie plaatjes te kunnen schieten. 

Teamfoto VVSB, klik hier of in de fotogalerij:
Zittend van link naar rechts:
Ralph Pennings, Obi Onyeike, Jord Aanhane, Richelo Fecunda, Ruben valk, Stef Hoogervorst, Rick Warmerdam, Finn Mossel, Thomas Schaap, Guus Verver.

Midden:
(Fysio)Yvonne vd Stoep, Luca Terani, Tim De Rijk, (keeperstrainer) Collin van Velzen, (trainer) Wilfred van Leeuwen, (ass. Trainer) Maarten Koop, Ian van Otterlo, Ricardo Kuyvenhoven, (fysio) Cees Damen.

Staand:
(Fysio) Bob de Weijze, Mounir Mounji, Lars Rauws, Victor van der Linde, Jermano Lo fo Sang, Gyliano van Velzen, Arno vd Voort.

Niet op de foto:
Daan Tervoort, Nicky Eekhout, Jesse van Nieuwkerk, Max Ossendrijver, Job de Jong (materiaalman), Michael Kaptein (materiaalman).

Laatste nieuws VVSB:

* Topscorer Leroy George vertrekt bij VVSB.
Topscorer Leroy George vertrekt helaas vlak voor de start van de voorbereiding. Het via de nacompetitie naar de Tweede Divisie gepromoveerde GVVV meldde zich bij Leroy voor een late transfer. GVVV was vervolgens bereid om de afkoopsom uit het contract te betalen, waardoor VVSB niet anders kon dan meewerken. Onze selectie start a.s. zaterdag met de voorbereiding, terwijl onze onder-23 deze week al gestart is. De TC beraadt zich nu genoodzaakt over de mogelijkheden een vervanger aan te trekken.

* VVSB trekt Gyliano van Velzen aan.
De TC van VVSB schakelt razendsnel! De 29-jarige Amsterdamse Gyliano van Velzen staat vandaag al op het trainingsveld op De Boekhorst bij de seizoenstart van onze selectie. De aanvaller komt over vanuit Peya 2014 in Cyprus na een avontuur bij Telstar. Kort daarvoor speelde hij nog in Engeland. In het verleden vertegenwoordigde hij onder meer Roda JC, FC Volendam en de jeugd van AFC AJAX en Manchester United.

Theo Nulkes is blij met de komst van Gyliano en ging voorafgaand samen op de foto. “We zijn blij dat Gyliano ons komt versterken en heel fijn dat hij vanaf het begin al instroomt. We hebben immers een korte voorbereiding richting het eerste bekerduel en de zware, maar uitdagende competitie!” Gyliano, van harte welkom in Noordwijkerhout. Het paars en geel zal je goed staan!

VVSB start 22 juli voorbereiding nieuw seizoen 3e divisie. (oefenwedstrijden + competitieprogramma)