Datum: 30-09-2023 - 04:30
05
jun
'23
Voorlichtingsavond over de stand van zaken rondom de Sint Victorkerk.
Geschreven door Parochiebestuur van Parochie Sint Maarten.
Foto's Redactie BON / PR

Voorlichtingsavond over de stand van zaken rondom de Sint Victorkerk.

Zoals inmiddels bij menigeen bekend is, zal de Sint Victorkerk het komende jaar aan de eredienst worden onttrokken, klik hier voor meer info. De voorbereidingen om het proces op een ordentelijke manier te laten verlopen zijn inmiddels in volle gang. Het bestuur van de Parochie Sint Maarten vindt het wenselijk een voorlichtingsavond te organiseren waar geïnteresseerden op de hoogte zullen worden gebracht van de stand van zaken. Ook kunnen dan vragen...

worden gesteld en eventuele wensen kenbaar worden gemaakt. Voor zover mogelijk zal daar rekening mee worden gehouden. Deze avond staat gepland voor dinsdag 13 juni vanaf 19.30 uur in het Victorhuis, Sporkenhout 12 te Noordwijkerhout.

Mocht u interesse hebben deze avond bij te wonen kunt u zich aanmelden bij het Centraal Parochiesecretariaat van Parochie Sint Maarten. Dat kan via e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Of per telefoon: 0252-255077. Het Centraal Parochiesecretariaat is maandag tot en met vrijdag, geopend van 10.00 tot 12.00 uur.

De omwonenden van de Sint Victorkerk hebben al een uitnodiging in de brievenbus ontvangen. Wij hopen u dinsdagavond 13 juni te kunnen verwelkomen.

Parochiebestuur van Parochie Sint Maarten.