Datum: 02-10-2023 - 17:05
02
jun
'23
Fietsmaatjes in Noordwijkerhout? Op 12 juni informatiebijeenkomst in tijdelijke De Schelft.
Geschreven door Welzijn Noordwijk
Foto's Fietsmaatjes.NL

Fietsmaatjes in Noordwijkerhout? Op 12 juni informatiebijeenkomst in tijdelijke De Schelft.

Ben jij enthousiast, sociaal en wil je graag een positieve impact maken in Noordwijkerhout? www.Fietsmaatjes.NL zoekt een groepje van 6 tot 10 mensen die willen helpen bij het opzetten van fietsmaatjes Noordwijkerhout. Fietsmaatjes is een succesvol initiatief dat mensen die graag de buitenlucht opzoeken, maar dit niet (meer) zelfstandig kunnen. Fietsmaatjes biedt deze mensen de mogelijkheid om samen te fietsen. Denk hierbij aan ouderen, mensen met een...

verstandelijke beperking of mensen die revalideren na een herseninfarct. Gasten worden gekoppeld aan vrijwilligers die net zo graag op de fiets stappen. Samen verkennen ze de omgeving op een duo-fiets met elektrische trapondersteuning, waarbij ze comfortabel naast elkaar zitten.

Om het fietsmaatjes-project ook in Noordwijkerhout van de grond te krijgen hebben we jouw hulp nodig! Daarom wordt er op maandag 12 juni een informatiebijeenkomst in de tijdelijke De Schelft Noordwijkerhout georganiseerd.

Tijdens deze avond, die van 19:30 tot 21:00 uur duurt, krijg je alle benodigde informatie en kun je je eventueel gelijk aanmelden als initiatiefnemer. Fietsmaatjes.NL biedt initiatiefnemers o.a. een handboek en een training aan met alle benodigde advies en ondersteuning.

Kom je ook?
Of je nu gewoon nieuwsgierig bent of meteen wilt opstappen, je bent hoe dan ook van harte welkom. Doe mee en maak het verschil! Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bezoek de website www.fietsmaatjes.nl.