Datum: 02-10-2023 - 20:02
31
me
'23
'Team Noordwijkerhout' in actie bij Alpe d’HuZes ‘Opgeven is geen optie’.
Geschreven door BON / Alpe d’HuZes team Noordwijkerhout
Foto's Alpe d’HuZes team Noordwijkerhout

'Hoogste tijd' voor een update over Alpe d’HuZes 'Team Noordwijkerhout'. (foto's)

Allereerst willen wij als Alpe d’HuZes 'Team Noordwijkerhout', jullie allemaal bedanken voor de fantastische donatie(s). Tot nu hebben we als team al € 26.767,- ingezameld voor het KWF. Geweldig! Na een lange rit zijn we zaterdag 26 mei veilig aangekomen in Oisans in Frankrijk. Daar maakt ons team zich klaar om op donderdag 1 juni mee te doen aan de Alpe d'HuZes. De eerste dagen hebben onze deelnemers vooral de berg verkend. Een aantal zijn zelfs...

al doorgegaan tot aan de top. Op 1 juni kunnen jullie de beklimming van Alpe d’Huez volgen via radio en televisie. Dit kan via Radio Alpe d’HuZes (107.6FM) en daarnaast wordt Alpe d’HuZes uitgezonden door RTV Oost van 09.00 tot 17.00 uur en SBS zendt uit van 10.00 tot 17.45 uur.

Ook kun je de speciale Alpe d’HuZes app downloaden in de App Store en Play Store. Via deze app kun je ons en de andere deelnemers tijdens de beklimming volgen. Als je in deelnemers "Noordwijkerhout" invult dan geef je de deelnemers een hartje en kan je ons de hele dag volgen.

'Team Noordwijkerhout' nog sponsoren voor de grote dag? Klik dan op deze link. Wij zijn ook te volgen via onze Facebookpagina van 'Team Noordwijkerhout'.